Linkura - Radar Summit 2019

Linkura har utvecklat en coachningsplattform med stöd i biodata som inkluderar både digital och mänsklig coachning. AI-coachen Linus tolkar biodata och coachar dig digitalt medan certifierade, och högst mänskliga, hälsocoacher coachar via samtal. Alla som coachas använder Linkuras framforskade EKG-mätare som objektivt mäter kroppens balans mellan återhämtning och stress. Allt för att individen skall kunna vara långsiktigt hållbar. Arbetsgivare validerar en avkastning om 9,7 ggr på dessa hälsoinsatser. Framtiden kommer erbjuda preventiv teknik baserat på biometrics.

Breakout presentation

Preventiv hälsa för dig genom Biometrics och AI?

Linkuras vd Henrik, kommer berätta om varför organisationer nu går över till biometrics och hur den utvecklade coachningsplattformen med stöd i biodata fungerar hands-on för organisationer och individer samt svara på frågan om man kan mäta stress. Bolagets docent och forskningsansvarige Anders kommer att berätta om den planerade roadmapen av AI-coachen Linus samt varför man valt machine learning.

Presentatörer

Henrik Tegelström, VD Linkura

Henrik Tegelström, vd Linkura

Henrik Tegelström är vd för Linkura och serie-entreprenör. Utöver medverkande och start-up nytt larmbolag, driva upp tjänsteföretag i Sverige och utlandet så har han också byggt kontorshotell. Denna gång vill han skapa ett sätt för organisationer att preventivt låta medarbetare öka sitt välmående med hjälp av biometrics för att säkerställa perfekt balans mellan återhämtning och stress.

.

Anders Tjernvik, forskningsansvarig Linkura

Anders Tjernvik, forskningsansvarig Linkura

Forskningsansvarig och en av Linkuras grundare. Han drivs av det pågående stora skiftet från reaktiva, via preventiva till framtidens tjänster för hälsa med välbefinnande och positiv prestation som högsta mål. Dessa lösningar kan samlas under benämningen ”Wellness as a service” och befinner sig i ett spännande gränsland mellan fysiologi, fysik och maskininlärning.