iStone är en svensk verksamhets- och IT-koncern med fler än 500 anställda i ett tiotal länder världen över. Våra kompetenta konsulter implementerar och uppgraderar utvalda, marknadsledande system och hjälper kunden utveckla sin affär. Allt utifrån djup system- och branschkunskap, väl beprövade projektmetoder och med långsiktigt helhetsansvar.

Ämne för presentationen

Så ska beslutsfattare inom IT agera för att stötta den digitala affären

E-handeln och det digitala kundmötet är den del av affären som kräver högst förändringstakt av er digitala infrastruktur. Annie Björk går igenom hur du som beslutsfattare inom IT bör agera och tänka runt helheten för att stötta denna delen av affären på bästa sätt. Hon målar även upp bilden över vilken roll Artificial Intelligence kommer ha i en nära framtid för bidra till att leverera en digital infrastruktur som stöttar verksamheten och skapar affärsvärde.

Presentatör

Annie Björk på iStone är specialist inom E-handel och har över 10 års erfarenhet från att hjälpa några av Sveriges mest välkända varumärken med sin digitala affär. Hon är väl bevandrad i vilka krav e-handeln ställer på den tekniska arkitekturen och hur en modern infrastruktur bör se ut för att lyckas.