Public Cloud made in Sweden.

Vår övertygelse är att open source och automatisering gör IT fantastiskt. Med ett stort engagemang i hållbarhet och säkerhet har vi byggt en molnplattform anpassat för enterprise. Ett riktigt alternativ till de amerikanska molnleverantörerna.

Ämne för Breakout

ELASTX presenterar trygg och automatiserad drift – ”Made in Sweden”

Kom och lyssna på hur vi skapat ett tryggare plats på nätet för våra barn. ELASTX presenterar stolt Stiftelsen TRAST som erbjuder en tjänst som gör att barn kan vara säkra på vem de pratar med på nätet.

Erik och Stina från Trast berättar om sin tjänst och hur man bygger förtroende genom teknikval, hållbarhet och sunda värderingar. Ni besökare på Radar Summit är ju inte bara IT-proffs utan kanske föräldrar och har säkert som vi på ELASTX funderat mycket på hur vi ska skydda vår data men också hur vi ska kunna skydda våra barn på nätet och kunna göra det med bibehållet förtroende.

ELASTX mål är att erbjuda de bästa förutsättningarna för en effektiv , säker och hållbar drift, ”Med kärlek till open source, automatisering och vår miljö vill vi erbjuda ett bättre alternativ”.

Svenska publika molnplattformar för enterprise, utan inlåsning, svensk support samt IS0-27001, 27017, 28018 och 14001 certifierade.

Presentatör

Stina Lindblad, Trast Radar Summit 2019

Stina Lindblad,
projektledare på Trast

Stina Lindblad, projektledare på Trast insamlingsstiftelse med bakgrund som biolog, utomhuspedagog och läromedelsförfattare. Förtroendevald i flera ideella organisationer och stiftelser i Sverige och Europa med fokus på hållbarhet och demokrati. Brinner för att sprida kunskap om och engagera människor i genomförandet av Agenda 2030 och FN:s globala mål för en social, ekonomisk och miljömässig hållbar utveckling.

.

Erik Lindblad, Trast Radar Summit 2019

Erik Lindblad,
utvecklingsansvarig på Trast

Erik Lindblad utvecklingsansvarig på Trast. Har arbetat som utvecklare och arkitekt inom finans och transaktionsintensiva system på bland annat Klarna. En byggare i själ och hjärta som gärna arbetar direkt med produktägare och slutanvändare för att leverera IT-system som fungerar i praktiken.

.

Joakim Öhman, CEO ELASTX, Radar Summit 2019

Joakim Öhman,
CEO ELASTX

Joakim Öhman har sina rötter i teknik och har under de senaste 18 åren byggt företag inom IT-drift. Joakim är sedan 7 år tilllbaka CEO på ELASTX som bygger och levererat svenska molnplattformar. Med kärlek till open source, automatisering och vår miljö vill han erbjuda ett bättre alternativ.