addpro på radar summit 2018

AddPro – Vi skapar konkurrenskraft!

AddPro koncernen etablerades år 2000 med syftet/målet att skapa konkurrenskraft inom säker & effektiv IT. AddPro är idag en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige, och vi arbetar ständigt med att skapa verkligt värde i våra kunders affärstransformation med hjälp av digital innovation.

Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 lokalt bemannad servicedesk kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav.

Vi utför jobbet med passion – eller inte alls!

Breakout presentation

Hur man kopplar ihop 7 000 ledare med smart IT

Friluftsfrämjandet är idag Sveriges största friluftsorganisation med över 100 000 medlemmar, 7 000 frivilliga ledare och utövar 10 miljoner friluftstimmar per år. Att få en effektiv IT plattform som stödjer organisationens 330 lokalavdelningar så att deras ledare kan tillbringa mer tid i skogen med sina medlemmar har varit utmaning som legat högt upp på agendan.

Kom och lyssna på Erik Ehrner (IT-Chef på Friluftsfrämjandet) insikter och lärdomar hur man bygger en IT och kommunikationsplattform som skapar flexibilitet, enkelhet och friheten för varje ledare. Den digitala omvandlingen omfattar allt från lokala miljöer, molnlösningar till personliga effektiva verktyg. Kom och lyssna på denna breakout om ni vill ha inspiration på hur ni kan hjälpa era kollegor att öka samarbetet samt frigöra tid för sådant som er verksamhet behöver.

Presentatör

Erik Ehrner, IT-Chef friluftsfrämjandet. Summit 2019

Erik Ehrner, IT-Chef friluftsfrämjandet