Ingen kan cybersäkerhet som F-Secure. I över 30 år har F-Secure försvarar tiotusentals företag, miljontals människor och drivit innovationer inom cybersäkerhet. F-Secure skyddar företag och konsumenter mot allt från avancerade cyberattacker och dataintrång till omfattande ransomware-infektioner med vår oöverträffade erfarenhet av klientskydd samt upptäckt och respons produkter.

Presentation

Vad är Red Teaming?

– Attackerna blir mer avancerade och angriparna blir smarta. Hur ska ni utveckla ert arbete för att identifiera era svagheter innan era angripare gör det?

Cybersäkerhet, regleringar och hur hackare tar sig in på ett företag. På detta seminariet kommer ni få höra om:

  • Hur hackare jobbar och hur de tänker
  • Ett case från verkligheten
  • Hur regelverken utvecklas för att höja säkerhetsnivån på företag och hur ni kan använda det till er fördel i ert proaktiva säkerhetsarbete.

En red teaming-övning handlar om att identifiera luckor i säkerhetspraxis och styrning. Men det handlar även om att er verksamhet ska få praktiskt erfarenhet om hur ni jobbar under en krissituation.

Presentatör

Olle Segerdahl
Principal Security Consultant, F-Secure

Olle är en veteran i cybersäkerhetsvärlden, med nära 20 års erfarenhet både av att bygga säkerhetslösningar – och att ta sig förbi dem. Han tillbringade sju år på militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST), där han säkrade hemligstämplade system och såg till att krypteringslösningar var säkra.

Olle är en uppskattad talare på säkerhetskonferenser världen över. Han har också varit med om att starta en av dem, den populära hackerkonferensen SEC-T i Stockholm.