EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10 000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14 000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Ämne för presentationen

Playbook för att skapa en intern innovationskultur

Ni vet att ni måste. Du vet att du måste. Men det tar emot lite. Att arbeta innovativt känns lite främmande och du vet inte alls vart du ska börja – eller kanske hur du ska utveckla er till nästa steg.

Känner du igen dig? Bara lugn! Robin Blomquist guidar dig igenom det du behöver veta för att komma igång med arbetet. Vad styr innovationsförmågan och hur bygger man en innovationskultur internt? Robin ger dig svaren på de frågor du inte vågar ställa högt, och ger dig ett gäng konkreta tips på hur du kommer igång med innovationsarbetet idag. Och vilka är egentligen Ledarskaps-Leila, Innovation-Ivan, KPI-Khalid och Kompetens-Klara?  Kanske har de, precis som du, en del utmaningar att bemästra innan innovationsarbetet kan ta fart på riktigt. Lyssna på när Robin berättar hur du förvandlar din arbetsplats till ett innovations-Mecka!

Robin Blomquist är ansvarig för innovation och koncernstrategi med fokus på tillväxt och affärsutveckling på EVRY. Han har mångårig internationell erfarenhet och har tillbringat flera år i USA, bl.a. som försäljningschef för Vodafone Global Enterprise. Robin är en van föreläsare och inspiratör inom ämnen som digital transformation, innovation och intraprenörskap. Vill du prata om hur framtidens städer kommer att se ut, hur man skapar tillväxt genom ny teknologi, eller hur man skapar en innovationskultur som faktiskt fungerar är Robin den du ska fånga!

Presentatör

Robin Blomquist, ansvarig för innovation- och koncernstrategi inom EVRY.