Professionell IT-drift är komplicerat. Det kräver inte bara stora investeringar när det gäller inköp, underhåll, utbildning, uppgraderingar och support utan det binder även upp resurser i företaget och gör dig sårbar när nyckelpersoner slutar eller blir sjuka. TeleComputing har därför skött IT-driften för små och mellanstora verksamheter i Norden under nästan 20 år.

Ämne för presentationen

Digitalisering i praktiken

Hos många företag står Digitalisering högt på den strategiska agendan, men det kan vara svårt att avgöra var man skall börja.

TeleComputing och Kentor kommer under seminariet att presentera en modell för hur du som kan dela upp din digitala resa i olika processer och på så sätt göra den mer hanterbar. Seminariet kommer baserat på erfarenhet från andra branscher ge konkreta tips om var och hur du kan påbörja arbetet.

TeleComputing hjälper idag sina kunder på vägen mot ett mer digitalt arbetssätt och att använda IT för att utveckla sin verksamhet. Kentor hjälper företag och organisationer att bygga och implementera IT för att stödja verksamheten, fånga förändringen både avseende teknik och människor.

Joakim Hällgren – Konsultchef och Rådgivare inom Datadrivna beslut från Kentor, tillsammans med Niclas Hugosson, Tjänsteutvecklingschef och Rådgivare digitala tillämningar för vården från TeleComputing.

Ett seminarium för dig som vill veta mer om Digitalisering i praktiken.

Presentatör

niclas-hugosson-telecomputing

Företag: Telecomputing
Talare: Niclas Hugosson, Tjänsteutvecklingschef och Rådgivare digitala tillämningar för vården

joakim-hallgren-kentor

Företag: Kentor
Talare: Joakim Hällgren – Konsultchef och Rådgivare inom Datadrivna beslut