SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. Från förvaltning till styrelserum, från lager till försäljningsdisk, från datorer till mobila enheter – SAP gör att människor och organisationer kan arbeta effektivare tillsammans och öka insikten i sin affärsverksamhet för att bli mer konkurrenskraftiga. I dag använder över 291 000 kunder SAP:s lösningar och tjänster för att sköta sina affärer lönsamt, för att kontinuerligt anpassa sina verksamheter till förändrade krav och för att växa ekonomiskt och ekologiskt hållbart. SAP är noterat på börsen i Frankfurt och på NYSE. Mer information finns på www.sap.com och www.sap.com/sweden.

Ämne för presentationen

Live Business – affärsstrategi eller IT-hägring?

Anne Haaber-Bernth, Nordic Head of SAP Digital Business Services, diskuterar den nya dynamiken mellan företags- och IT-strategi och hur CIOns roll stärks igen.

Anne Haaber-Bernth är ansvarig för samtliga digitala affärstjänster för nordiska företagskunder och har gedigen erfarenhet av förändringsprojekt inom nordiska företag.

Presentatör

anne_haaber-bernth

Företag: SAP
Talare: Anne Haaber-Bernth, Nordic Head of SAP Digital Business Services, SAP Nordic