Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som utvecklar sina kunders affärer och verksamhet genom att skapa kreativa lösningar inom IT, Design & Digital och Management. Med entreprenörsdrivna enheter verksamma på kundens lokala marknader erbjuder vi stor förståelse för både verksamhet och behov. Vår kultur präglas av öppenhet, entreprenörskap, hög kompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 1800 medarbetare representerade på 17 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm

Utställningen och One-2-One möten

Vi finns i utställningen där du kan träffa oss under hela dagen.

BOKA ETT ONE-2-ONE MÖTE MED OSS

En del av Summit är dialog mellan kund och leverantör för att öka förståelse och effekt i marknaden.

Passa på att träffa oss på plats under ett personligt möte.
Den planerade tiden för varje möte är 10 minuter.
Du kan snabbt och enkelt boka ditt möte här.

Inriktning under Radar Summit

Vårt fokusområde på Radarsummit är molnet med mobilitet, analys och visualisering i världsklass. Våra samarbetspartners är Tableau och Amazon Web Services.

Tableau erbjuder ett helt nytt sätt att visualisera och presentera data. Det är snabbt, enkelt och ger dig möjlighet att skapa rapporter och dashboards med bara ett par klick.

Amazon Web Services (AWS) erbjuder företag en säker, pålitlig, skalbar och global molninfrastruktur till en låg kostnad. Miljontals aktiva kunder i 190 länder har gett AWS förtroendet att driva både sina befintliga kritiska företagssystem och nya molnanpassade system. Bland kunderna återfinns Ericsson, Europeiska rymdorganisationen ESA, Nokia, Spotify och London’s Royal Opera House.

Med kombinationen Knowit, Tableau och Amazon Web Services kan ni lyfta er verksamhet till nya höjder. Kom till vår monter så berättar vi mer!

Läs mer om Knowit och Tableau: www.knowit.se/tableau

Läs mer om Knowit och Amazon Web Services: www.knowit.se/aws