IT-tjänster för bättre affärer – i dag i morgon i molnet

Excanto grundades 1999 och är ett IT-tjänsteföretag med inriktning på drift, support, utveckling och förvaltning av IT-infrastruktur. Vi servar kunder över hela landet och i vissa fall även internationellt. Vi strävar efter långsiktiga och nära relationer med såväl kunder som samarbetspartners. Detta för att hela tiden kunna stötta våra kunder i deras utveckling och hjälpa dem att göra bättre affärer.

Break-out pass: Effektivisera och utveckla genom IT

Tidpunkt: 13.40

Ämne för presentationen

Desktop as a Service, DaaS –  Virtuell PC möter både verksamhetens och användarnas behov!

Arbetslivet och det sätt vi ser på gamla invanda begrepp som ”kontor” och ”datorer” genomgår en drastisk förändring. Medarbetare kräver i allt större utsträckning att kunna arbeta effektivt var de vill, när de vill och från vilken enhet de vill. Samtidigt ökar kraven på IT-avdelningen att hålla nere kostnaderna och upprätthålla hög säkerhet. Excanto lanserade sin första version av DaaS – Desktop as a Service i slutet av 2012 och idag har företagets kunder sammanlagt över 1000 virtuella PC.

Excanto berättar om tjänsten Excanto eDesktop® – en paketering som uppfyller IT-avdelningens behov av kontroll, enkelhet och säkerhet, ekonomiavdelningens behov av kostnadseffektivitet och förutsägbarhet och slutanvändarnas behov av att kunna arbeta effektivt oavsett var de är.

Presentatör

patrik_lännerberg_500

Företag: Excanto
Talare: Patrik Lännerberg, Försäljningschef