Committed consultants with adaptive intelligence

Digitaliseringen fortsätter att förändra spelplanen med rasande fart. Nya metoder och trender som cloud computing, big data, sociala medier och mobilitet nyttjas alltmer för att ge ett högre strategiskt värde till en lägre kostnad. BearingPoint är managementkonsulter som förstår hur affärsklimatet ständigt förändras och att den komplexitet det medför kräver intelligenta och flexibla lösningar. Våra 3500 medarbetare och vårt globala konsultnätverk arbetar med ledande företag i mer än 70 länder.

Spår: NYA AFFÄRSMODELLER

Tidpunkt: 11.25-11.50

BOKA ETT ONE-2-ONE MÖTE MED OSS

En del av Summit är dialog mellan kund och leverantör för att öka förståelse och effekt i marknaden.

Passa på att träffa oss på plats under ett personligt möte. Den planerade tiden för varje möte är 10 minuter. Du kan snabbt och enkelt boka ditt möte här.

Ämne för presentationen

Vi förstår det uppdrag du säkerligen står inför, att fortsatt öka resultat med minskade resurser och inom kortare tid än idag. Vi vet också att det oftast krävs nya modeller och angreppssätt för att skapa mer strategiskt värde till lägre kostnad. Vi hoppas få tillfälle att träffa dig under Radar Summit för att bättre förstå din specifika situation och dela med oss av vår kunskap och erfarenheter.

En av våra kunder, urb-it, presenterar även sin resa till att lansera ett  helt nytt sätt att handla: beställ varor online och få ditt köp inom en timme eller den tid du själv väljer. Vi hjälpte urb-it att ta fram strategi, affärsplan och affärsmodell. Nedan följer andra typer av projekt vi nyligen genomfört;

  •  IT sourcing
  •  IT cost takeout
  •  IT M&A advisory
  •  Cloud computing
  •  Digital customer service
  •  Digital supply chain management
  •  Industry 4.0
  •  Global business template toolkit

Besök gärna www.bearingpoint.se för mer information om oss och våra tjänster.

Presentatör

Mats-Forsberg_300

Företag: urb-it
Talare: Mats Forsberg

Mats Forsberg är en av grundarna till urb-it där han även är CEO. Mats har ett brinnande intresse för kundservice vilket speglar denna innovativa start-up som är etablerad i Stockholm och är i full flärd med att erövra europeiska storstäder. Mats var med tidigt i etableringen av CityMail där han var VD i 6 år innan han nu bestämde sig för att utmana traditionell ehandel med nya digital lösningar och kundservice i fokus.

”By bridging the gap between retailers and consumers urb-it enables the ultimate customer experience by providing what you want, when and where you want it – now commerce, not e-commerce”

Louise-von-Blixen_300

Företag: BearingPoint
Talare: Louise von Blixen-Finecke, Partner

Louise von Blixen-Finecke är Partner och leder BearingPoint’s Digital & Strategy team i Sverige. Louise har mer 20 års erfarenhet inom Retail & Consumer och Telecom från ledande befattningar inom Tele2, PwC, SG Securities och Accenture.

“We have talked about digitalisation for many years but now it is finally happening and it is happening fast”