24 Solutions erbjuder Nordens säkraste IT-drift. Vår tekniska plattform har varit PCI DSS-certifierad sedan 2010 och vi är ett oberoende PCI QSA-företag – en unik kombination. Som specialister inom säkerhet och hög tillgänglighet kan vi erbjuda en helhetslösning för alla dina compliance-behov.

24 Solutions lösningar levererar funktioner som lagrar, skyddar och hanterar våra kunders data dygnet runt, året om med högsta säkerhet i våra egna datacenter eller i molnet. Bland våra kunder finns några av Sveriges största aktörer inom finans, e-handel, transport, logistik och läkemedel. De förlitar sig på att deras data är säker och att deras IT-drift alltid är igång så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

PANELDEBATT – Betydelsen av IT för lönsamhet, bolagsvärde etc.

Tidpunkt: 11.05-1125

Vi finns i utställningen samt i paneldebatten

Vi på 24 Solutions ser fram emot att träffa Dig på Radar Summit! Kom förbi så berättar vi om vår himla säkra och prisvärda drift av molntjänster som skräddarsys efter dina behov. 24 Solutions garanterar IT-säkerhet bortom de vanliga standarderna och kan se till att företag som vill säkra data som t ex kreditkortsinformation följer regelverken för respektive bransch. Vi har en PCI DSS-certifierad teknisk plattform med egna auktoriserade PCI QSA-revisorer. Det betyder att vi kan vara din enda kontaktpunkt för alla dina compliance-behov under hela livscykeln, från det att ditt företag genomgår certifiering till leverans av tjänster. Det är vi ensamma om att erbjuda i Sverige.

OBS!

Under eventet bjuder vi på kostnadsfri säkerhetsanalys av webbapplikationer som gäller 1 domän till dem som är intresserade. Besök oss i vår monter så berättar vi mer.

Deltagare i panelen

Magnus-Andersson_500

Magnus Andersson, VP Business Development

Magnus har jobbat på 24 Solutions sedan 2011 där han utvecklar företagets produkterbjudande och se till att 24 Solutions fortsätter att erbjuda Nordens säkraste IT-drift. Hans fokus ligger på produkter för en säker IT-drift, kvalitet och på att ta traditionella driftprodukter till nästa nivå. Magnus har flera års IT-erfarenhet med infrastruktur, säkerhet, managed services och affärsutveckling som specialiteter.