Radar Summit – Presentatörer & utställare 2018

Amy Webb

Amy Webb

Key Note

En av världens mest inflytelserika kvinnor kommer till Radar Summit 2018!

Radar är mycket stolta över att kunna presentera en av årets Key Notes för Radar Summit 2018, som går av stapeln den 13 november i Stockholm. Amy Webb, hon är rankad som en av världens top 50 påverkare inom teknik, innovation och förändring.

Amy talade bla nyligen inför världens ledare på World Economic Forum i Davos, och senast på South by Southwest i Austin där hon också rankades som nummer ett av alla talare av den internationella publiken. Amy kommer att tala på årets Radar Summit under rubriken ”The Signals are Talking”.

Advania är etablerade som ett av de ledande IT-tjänsteföretagen på marknaden. Genom ett komplett utbud från försörjning till värdeadderade tjänster hjälper vi våra kunder med allt från traditionell IT till IT-driven innovation. Vår styrka är flexibilitet och skalbarhet och en stor närhet till kunden. Vår erfarenhet är att ett långsiktigt partnerskap är den bästa förutsättningen för maximal kund- och verksamhetsnytta. Det är en av flera orsaker till varför vi har bland de mest nöjda kunderna i marknaden idag.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10 000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14 000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Sedan 2001 har vi på Rebendo hjälpt företag med ICT* Performance Management, i applikationer och infrastruktur. Vi är ett svenskt specialistföretag med en produkt- och tjänsteportfölj som maximerar, kvalitetssäkrar och mäter prestandan i de centrala ICT-systemen. Bland kunderna återfinns transaktionsintensiva företag och organisationer med affärskritisk verksamhet, både inom näringslivet och inom offentlig sektor.

GDM är ett svenskt IT-företag med målet att vara Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. GDM har funnits på IT-marknaden i 25 år och vår kundbas har sedan starten 1992 utvecklats från den regionalt starka skogsindustrin till att omfatta industribolag i olika branscher, statliga myndigheter och kommunala bolag.

TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing hjälper företag och organisationer att skapa verkligt affärsvärde genom IT. Genom att kontinuerligt utveckla bättre och mer användarvänliga molntjänster kan vi erbjuda våra kunder IT-tjänster som är kostnadseffektiva, flexibla och framtidsanpassade. Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information se www.telecomputing.se.

Community Powered Innovation

Red Hat är världens ledande leverantör av open source-baserade mjukvarulösningar, med en community-baserad approach för att skapa pålitliga och högpresterande produkter inom cloud, Linux, middleware, lagring och virtualisering. Red Hat erbjuder även prisbelönt support, utbildning och konsultverksamhet.

Ingen kan cybersäkerhet som F-Secure. I över 30 år har F-Secure försvarar tiotusentals företag, miljontals människor och drivit innovationer inom cybersäkerhet. F-Secure skyddar företag och konsumenter mot allt från avancerade cyberattacker och dataintrång till omfattande ransomware-infektioner med vår oöverträffade erfarenhet av klientskydd samt upptäckt och respons produkter.

Nethouse Radar Summit 2018

Vi är IT- och managementkonsulter som jobbar med affärskritiska lösningar. Det är där vi är som bäst. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik.

Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av teknik och gör system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare.

Vi erbjuder tjänster inom: Ledning & strategi, Kundunika verksamhetssystem, Infrastruktur & drift, Beslutsstöd & affärsutveckling

Huawei är en ledande global leverantör av infrastruktur för informations- och kommunikationsteknik (ICT) samt smarta enheter. Med integrerade lösningar inom fyra huvudområden – telenät, IT, smarta enheter och molntjänster – arbetar vi fokuserat och dedikerat för att erbjuda digitala lösningar till varje person, hem och organisation i en uppkopplad och intelligent värld.

Huawei erbjuder en bred portfölj av produkter, lösningar och tjänster med hög säkerhet för både företags- och konsumentmarknaden. Genom samarbetet med våra partners skapar vi bestående värde för våra kunder samtidigt som vi stödjer digital innovation i företag och organisationer av alla former och storlekar.

IFS™ utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare och den mest rekommenderade inom sektorn. Våra 3 500 medarbetare stödjer fler än en tio tusen kunder över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk.

NORDISKA TEKNIKKONSULTER MED VÄRLDEN SOM SPELPLAN

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1 900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

hans-werner-radar-vd

Hans Werner, Vd Radar Ecosystem Specialists

Hans Werner

Key Note

Under Summit 2018 ger Hans Werner, CEO för Radar, det lokalt ledande analysföretagets syn på utveckling och trender som kommer att ha störst påverkan på svenska IT-verksamheter under 2018.

UTMANINGAR, MÖJLIGHETER OCH INRIKTNING PÅ IT 2019

Med IT-budgetar som utvecklar sig under tillväxten i vår ekonomi och med verksamhetsfinansierad IT med krav på innovation som tillväxer tredubbelt detta så formas kraven på IT-verksamheten som både måste finna former att producera till lägre kostnad och finna former för kultur, organisation och styrning som möjliggör högre innovationsbidrag.

Radar beskriver nuläget och utvecklingen av olika IT-verksamhets nyckeltal inför 2019.

Med ökat tryck på förändring följer också några strategiska trender att ta hänsyn till inför 2019. Vi tittar närmare på de fyra viktigaste men lyfter även blicken något under dragningen och beskriver något av de områden som Radar identifierat som viktigast inför år 2025, vilket ligger närmare i tiden än vad man kan tro….

Conapto är det svenska alternativet som erbjuder en säker plats i serverhallar och uppkopplingen som behövs för att svenska medelstora företag och driftsleverantörer skall kunna genomföra sin molnresa under kontrollerade former. Vi är er trampolin till molnet.

EXPERTER PÅ IT

Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag och expert på IT-drift, molntjänster, nätverk- & IoT-tjänster för fastighet och kontor. Vi erbjuder även DaaS/VDI tjänsten eDesktop som är en säker Virtuell PC för aktivitetsbaserat arbetssätt och säkra managed desktop lösningar.

Vi vill ha nära och långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners, vi stöttar dem i deras utveckling – och hjälper dem med förutsättningar för att göra bättre affärer.

Webbsida: http://www.excanto.se/

Vi är CloudSourcing företaget som flyttar våra kunders IT-system från mark till moln. Med vår unika och automatiserade driftstjänst CloudOps utmanar vi den traditionella IT-driften och ökar kvaliteten samtidigt som vi sänker driftkostnaden. Med affärsmodellen Pay-as-you-go och Stay-as-long-as-you-like vänder vi upp och ner på gamla sanningar i den 30-åriga IT-outsourcingmodellen.

icore_logotyp

Integration skapar förutsättningar för digital affärsutveckling.

Vi är experter inom affärsintegration och levererar ekonomiskt attraktiva, skalbara lösningar baserad på vår egen integrationsplattform. iCore hjälper globala företag i deras arbete med att hantera den ständigt ökade mängden data. Vi når resultat genom att erbjuda strategiska affärsintegrationslösningar med utgångspunkt i vår integrationsmotor och expertis.

Över 100 år gammalt är IBM något av en institution inom IT-branschen. Med innovationer bakom sig som bankomaten, PCn och hårddisken, med 5 Nobelpristagare och genombrott som möjliggjort allt ifrån månlandningar till schackdatorer och Jeopardy! vinster så behöver kanske inte IBM en introduktion. Men, visste du att IBM är världens främsta privata forskningsinstitution med miljarder i årliga investeringar i grundforskning? Eller att IBM’s främsta satsningsområden idag är artificiell intelligens & kognitiva teknologier, kvantdatorer, nanoteknologi och molnet?

Solita är ett nordiskt konsultbolag med ca 700 experter inom digital transformation och över 20 års erfarenhet inom data och informationshantering. Solitas tjänster sträcker sig från strategisk konsultverksamhet till servicedesign, data engineering, Artificial Intelligence, Machine Learning och underhåll av molntjänster. Vi på Solita jobbar som konsulter och stödjer våra kunder genom digital transformation och hjälper att både definiera, utveckla och produktions sätta lösningar som tar våra kunder mot data drivna affärer.

addpro på radar summit 2018

AddPro – Vi skapar konkurrenskraft!

AddProkoncernen bedriver verksamhet inom området Säker & Effektiv IT och etablerades år 2000 för att skapa konkurrenskraft till våra kunder. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige.

Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 bemannad service desk kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Vi utför jobbet med passion – eller inte alls!

Rankad nr 1 i Sverige av Radar Group för tillhandahållande av professional services inom IT och på att skapa värde för sina kunder.

Barium på Radar Summit 2018

Barium utvecklar marknadsledande lösningar inom Low Code Application Development Platforms och Business Process Management (BPM).

Genom företagets webbaserade plattform Barium Live möjliggörs företag och organisationer att snabbt kunna digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller större införandeprojekt. Barium har kunder inom de flesta branscher såsom Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor.

Mer information finns på www.barium.se

Dicom är en av pionjärerna i Sverige inom IT och levererar trygg och säker IT Outsourcing. Vi erbjuder digitaliseringstjänster inom både Dicoms Private Cloud lösning baserad i Sverige likväl som tjänster i det publika molnet. Vi tar fullt ansvar för era arbetsplatser, kontors IT, Wifi samt central IT infrastruktur, servertjänster och säkerhet. Tillsammans hjälper vi våra kunder att navigera rätt i digitaliseringsresan i en allt mer komplex digital värld. Vårt primära fokus är kundnöjdhet och de senaste sex åren har vi legat i topp i Radars oberoende kundnöjdhetsundersökning. Hög kundnöjdhet gör att vi har långa kundrelationer och låg personalomsättning vilket ger ett tryggt samarbete.

I somras blev Dicom en del i en ny koncern där vi tillsammans med Office IT-Partner och Zetup bildar en nordisk utmanare inom IT tjänster. Vi är idag 550 medarbetare med 32 kontor spritt över Sverige.

Trots att vi nu tillsammans är stora ska vi fortsätta med lokal närvaro, arbeta nära våra kunder och fortsätta ha högsta kundnöjdhet samtidigt som vi nu har ännu fler resurser och tjänster. Det lilla företagets engagemang med det stora företagets resurser.

Besök oss i vår monter så berättar vi mer om varför vi har så nöjda kunder och hur vi kan hjälpa just ditt företag att bli lönsammare med hjälp av rätt digitalisering. Välkomna!

https://www.dicom.se

Ultinous is developing groundbreaking AI technology capable of generating unseen analytics, metrics and real-time, predictive alerts from live video feeds. Using state-of-the-art facial recognition and tracking, the Ultinous Platform has multiple applications in different industries such as retail, security and online services.

www.ultinous.com

radar_eco

Arrangör av Summit 2018

Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu. Genom att kunna följa en krona genom ekosystemet så erbjuder Radar en unik detaljnivå för såväl IT-verksamhet som IT-leverantör på den lokala marknaden. Genom våra olika erbjudanden stärker vi våra kunders förmåga, lönsamhet och effektivitet efter lokala förutsättningar.