Radar Summit – Presentatörer, Utställare och Rådgivare 2016

e-man-Integration-Experts

e-man är experter på integration. Vi utvecklar kundspecifika IT-lösningar som ökar kundernas konkurrenskraft och lönsamhet. Våra tjänsteområden är systemintegration, integrationsförvaltning och systemutveckling.

Läs mer om Hans Sollermans presentation.

hans_sollerman_2

IFS-logo_150

IFS, en av världens ledande leverantörer av affärssystem, erbjuder lösningar som gör det möjligt för företag att snabbt svara upp mot marknadsförändringar och använda resurser på ett mer flexibelt sätt för att uppnå bättre affärsresultat och konkurrensfördelar.

Läs mer om Martin Gunnarssons presentation.

martin_gunnarsson

excanto_logo

Excanto grundades 1999 och är ett IT-tjänsteföretag med inriktning på drift, support, utveckling och förvaltning av IT-infrastruktur. Vi servar kunder över hela landet och i vissa fall även internationellt. Vi strävar efter långsiktiga och nära relationer med såväl kunder som samarbetspartners. Detta för att hela tiden kunna stötta våra kunder i deras utveckling och hjälpa dem att göra bättre affärer.

marcus-lindstedt_excanto_lo

Micael-Dahlen

Micael Dahlén: ”Så formas en ny ekonomi genom ny teknik och kreativitet”

Vad ligger i framtiden. Micael Dahlén är ”Rockstjärne” professorn som blivit rankad som nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält kreativitet och affärsskapande som ska ge oss sin syn på hur vår kreativitet och hur den nya tekniken kan skapa nya verksamheter och en helt ny ekonomi

icore_logotyp

iCore Solutions erbjuder högkvalitativa produkter och ett brett kunnande inom områdena affärsintegration och SOA. Vi levererar ekonomiskt attraktiva, skalbara lösningar baserade på vår egen mjukvara för affärsintegration – iCore Integration Suite.

Läs mer om Carl-Adam Wachtmeisters presentation.

Carl-Adam-Wachtmeister

TC-blue-logo_400

Professionell IT-drift är komplicerat. Det kräver inte bara stora investeringar när det gäller inköp, underhåll, utbildning, uppgraderingar och support utan det binder även upp resurser i företaget och gör dig sårbar när nyckelpersoner slutar eller blir sjuka. TeleComputing har därför skött IT-driften för små och mellanstora verksamheter i Norden under nästan 20 år. 

Advenica_Logotype-e1462967231700

Advenica är en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhet. Advenica utvecklar, tillverkar och säljer avancerade cybersäkerhetslösningar som förhindrar intrång, stöld och dataläckage vid informationsutbyten. Med framtidssäkra och hållbara lösningar möjliggör Advenica för organisationer och företag att ta ett digitalt ansvar. Läs mer på www.advenica.com

Läs mer om Anders Strömbergs presentation.

anders_stromberg_advenica_lo

OpenText_Logo

OpenText är ett av de ledande företagen inom Enterprise Information Management (EIM), som är grunden för det digitala företaget. Våra lösningar är erkända som marknadsledande produkter av Gartner, och används av 90 % av världens Fortune 500 företag.

Vi erbjuder en företagsgemensam plattform för informationshantering som hanterar hela informationslivscykeln, tillgänglighet “för alla överallt” (i alla gränssnitt och via alla enheter) – inom företaget och för externa intressenter, och som vi gör det möjlighet att knyta ihop strukturerad data med ostrukturerad information – för effektivare processer och bättre kundupplevelser. http://www.opentext.se/

RS_LOGO_website

Rimini Street is the leading independent provider of enterprise software support services for Siebel, PeopleSoft, JD Edwards, Oracle® E-Business Suite, Oracle Database, Hyperion, Oracle Retail, Oracle Fusion Middleware, Agile PLM, SAP®, SAP HANA Database and BusinessObjects licensees. We offer a higher level of service, no required upgrades and annual support fee savings of 50 percent.

Läs mer om Sebastian Gradys presentation.

profile_sebastian_grady

Telia_Company

Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Läs mer om Magnus Leonhardts presentation.

magnus-leonhardt

lnt_black_horizontal

L&T Infotech är ett ledande företag inom IT-tjänster med global närvaro. Vi löser komplexa utmaningar där digitalt möter fysiskt, med genuin kompetens och stort kundfokus. Vi hjälper våra kunder att skapa innovativa affärsmodeller, förbättra den operativa effektiviteten och skapa fantastiska digitala kundupplevelser. Besök oss på www.Lntinfotech.com eller maila oss på info@Lntinfotech.com för mer information.

radar_eco

Arrangör av Summit 2016

Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu. Genom att kunna följa en krona genom ekosystemet så erbjuder Radar en unik detaljnivå för såväl IT-verksamhet som IT-leverantör på den lokala marknaden. Genom våra olika erbjudanden stärker vi våra kunders förmåga, lönsamhet och effektivitet efter lokala förutsättningar.

Läs mer om Hans Werners presentation.

hans

axians

Allt sedan Axians (Qbranch) startade har vi sett oss som utmanare till de stora etablerade leverantörerna. Vi har byggt vår verksamhet på hela tiden försöka vara närmare, snabbare och mer flexibla än de största.

staffan-fredriksson-axians

jan_narlinge

Jan Närlinge: ”Vi digitaliserade redan på 90-talet. Idag handlar allt om informationsövertag”

Vi lyssnar till en bransch som för 20 år sedan digitaliserades och som för 10 år sedan påbörjade arbete med att skapa informationsövertag mot sina konkurrenter. Boeings fd Europachef berättar om avancerad teknik i dagens digitala flygande plattformar som JAS 39 Gripen och F-22 och hur man arbetat med digitalsiering och informationsövertag länge som konkurrens- och överlevnadsmedel Jan Närlinge, fd stridspilot, fd Direktör Saab, fd Europachef Boeing, numera Rådgivare i strategiska försvarsaffärer

Tieto_logo_300

Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till livslångt värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för kunder som vill förnya sina affärsverksamheter. Vi kombinerar vår mjukvara och våra tjänster med ett starkt driv för innovationssamarbeten och ekosystem. Tietos molntjänster används idag av fler än 150 storföretag och organisationer i Norden. Den hybrida moln plattformen inkluderar både privata molntjänster som utgår från Tietos egna datacenter i Sverige, Finland och Norge och globala publika molnlösningar från ledande leverantörer. Läs mer på http://www.tieto.com/cloud

mikael_foto

hpe_400

Hewlett Packard Enterprise är ett branschledande teknikföretag som hjälper kunderna att nå längre på kortare tid. Tack vare den mest omfattande portföljen i branschen – som innehåller allt från molnlösningar och datacentraler till arbetsplatsprogram – hjälper vår teknik och våra tjänster kunder världen över att göra sin IT-struktur effektivare, snabbare och säkrare.

anna-grano-bio

bill-buxton

Bill Buxton: Any technology that is going to have an impact in 10 years time is already at least 10 years old

Bill is a relentless advocate for innovation, design, and – especially – the appropriate consideration of human values, capacity, and culture in the conception, implementation, and use of new products and technologies. As the Principal at Microsoft Research since 2005 he is saying no to practically all speaker requests we are very happy to have him on this years Radar Summit stage.

secmaker_staende

SecMaker är Nordens ledande leverantör av säkra inloggningslösningar till företag, myndigheter och organisationer. Våra lösningar skyddar och säkerställer information, system och datatrafik hos över en miljon företagsanvändare i Norden. Med 15 års erfarenhet av integration i komplexa miljöer har vi unik spetskompetens inom PKI och certifikatbaserad säkerhet.

Läs mer om Jonas Öholms presentation.

JonasOholm2

SAP_logga

SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. I dag använder över 291 000 kunder SAP:s lösningar och tjänster för att sköta sina affärer lönsamt, för att kontinuerligt anpassa sina verksamheter till förändrade krav och för att växa ekonomiskt och ekologiskt hållbart. SAP är noterat på börsen i Frankfurt och på NYSE.

Läs mer om Anne Haaber-Bernths presentation.

anne_haaber-bernth

ipsoft-logo

IPsoft talar om den digitala resan och visar Amelia som är ett kognitivt system som kommer revolutionera hur kunskapsarbete utförs. Resan från automatisering av IT via autonoma system till digital arbetskraft baserad på kognitiv intelligens är i full gång.

Läs mer om Henrik Erikssons presentation.

Henrik Eriksson (2)

sungard_300

En All-time™-värld – I en värld som arbetar i internets hastighet, dygnet runt, är upptid och tillgänglighet den helt avgörande faktorn. Tjänsterna får inte svikta när konkurrenterna finns bara ett fingersvep bort och när kunderna inte kan vänta. Ett driftstopp slår direkt mot omsättningen för att inte tala om varumärket. Nertid är helt enkelt inte ett alternativ när affärerna vilar på att IT alltid fungerar.

johan-wiklander-sungard

baselogo_1_slogan_blue-02-300x59

Basefarm är den ledande driftleverantören av affärskritiska applikationer. Basefarm erbjuder avancerade tekniska lösningar, molntjänster, applikationsdrift och colocation från deras sex datacenter i Europa och säkerställer att affärskritiska tjänster alltid är tillgängliga. Företaget använder sin tekniska expertis och affärsförståelse för att bygga kundanpassade lösningar och förbättra slutanvändarens upplevelse. Basefarm startade sin verksamhet 2000 och med sina 400 medarbetare hanterar de driften av mer än 40 000 tjänster som når över 40 miljoner slutanvändare i hela världen.

cybercom_logo_lrg_2

Cybercom är ett innovativt IT-konsultbolag med 20 års erfarenhet inom IT och kommunikationsteknik. Våra konsulter hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter för att stärka konkurrenskraften eller göra effektivitetsvinster. Cybercoms expertis täcker hela ekosystemet för denna kommunikation – Connectivity – och leverans sker både lokalt och globalt. Cybercoms huvudsakliga marknad är Norden med etablerade verksamheter i Sverige, Finland och Danmark. Polen, Indien, Dubai och Singapore är internationella kompetenscentra, som dels stödjer den nordiska affären och dels representerar egna specialistaffärer. Koncernen har cirka 1 300 anställda i sju länder.

bengt-berg-cybercom

redbridge_logo

Redbridge startade verksamheten 2003 med visionen att hjälpa våra kunder att införa en kostnadseffektiv IT-miljö baserad på Open Source (Öppna Programvaror) produkter. Idag är Open Source produkter det självklara valet och finns inom alla delar av den Digitala Affären!

Utskrift

Dataföreningen är en oberoende intresseorganisation med digitaliseringen av Sverige som utgångspunkt. Föreningen samlar cirka 12.000 medlemmar verksamma i kretsar, nätverk och arbetsgrupper över hela landet. I föreningen ingår också dotterbolaget Dataföreningen Kompetens, som är en av Sveriges större aktörer för högre vidareutbildningar inom IT och verksamhetsutveckling.