EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10 000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14 000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Ämne för presentationen

 Att leda genom IT

Varför dagens ledare måste vara fokuserade på ny teknik samt erfarenheter från ett tjänstebolag om den förändring verksamheter måste axla för att få ut maximal effekt i den snabba förändring som sker i en allt mer disrupt värld.

Robin Blomquist är ansvarig för innovation och koncernstrategi med fokus på tillväxt och affärsutveckling på EVRY. Han har mångårig internationell erfarenhet och har tillbringat flera år i USA, bl.a. som försäljningschef för Vodafone Global Enterprise. Robin är en van föreläsare och inspiratör inom ämnen som digital transformation, innovation och intraprenörskap. Vill du prata om hur framtidens städer kommer att se ut, hur man skapar tillväxt genom ny teknologi, eller hur man skapar en innovationskultur som faktiskt fungerar är Robin den du ska fånga!

Presentatör

Robin Blomquist, ansvarig för innovation- och koncernstrategi inom EVRY.