Vi är CloudSourcing företaget som flyttar våra kunders system från mark till moln, bort från det digitala lapptäckets begränsningar. Där tar vi ansvar för att våra kunder drar nytta av molnets kapacitetsfördelar och snabbt växande utbud av smarta tjänster och funktioner. Vi sitter inte fast i en gammal affärsmodell med stora investeringar på marken och kan därför med full kraft hjälpa våra kunder att få de lösningar som skapar mest värde för verksamheten.

Ämne för presentationen

Då var Då – Nu är Nu: Confessions of a former Outsourcingdirektör

Förflyttningen från mark till moln ritar om hela eko-systemet i IT-branschen när verksamheter i snabb takt börjar lämna det digitala lapptäcket på marken för att komma åt nya funktioner och tjänster för att utveckla och förbättra sina verksamheter. Traditionell IT-drift kan nu i stort automatiseras med högre kvalitet och lägre kostnader som resultat. Välkommen att lyssna på hur Asurgents unika CloudOps tjänst med pay-as-you go modell utmanar och ersätter traditionell IT-drift och IT-outsourcing.

Presentatör

Stephan Andersson, CEO

Stephan Andersson, CEO

Stephan har nära 30 års erfarenhet av IT-outsourcing med bakgrund som VD för outsourcingbolagen ID Network och Qbranch. Leder idag Asurgent som är ett CloudSourcing bolag med fokus på att hjälpa verksamheter från mark till moln.