Radar Summit – Presentatörer & Utställare 2018

OBS – Listan på utställare, key note speakers och presentatörer uppdateras löpande

Amy Webb

En av världens mest inflytelserika kvinnor kommer till Radar Summit 2018!

Radar är mycket stolta över att kunna presentera en av årets Key Notes för Radar Summit 2018, som går av stapeln den 13 november i Stockholm. Amy Webb, hon är rankad som en av världens top 50 påverkare inom teknik, innovation och förändring.

Amy talade bla nyligen inför världens ledare på World Economic Forum i Davos, och senast på South by Southwest i Austin där hon också rankades som nummer ett av alla talare av den internationella publiken. Amy kommer att tala på årets Radar Summit under rubriken ”The Signals are Talking”.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10 000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14 000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Sedan 2001 har vi på Rebendo hjälpt företag med ICT* Performance Management, i applikationer och infrastruktur. Vi är ett svenskt specialistföretag med en produkt- och tjänsteportfölj som maximerar, kvalitetssäkrar och mäter prestandan i de centrala ICT-systemen. Bland kunderna återfinns transaktionsintensiva företag och organisationer med affärskritisk verksamhet, både inom näringslivet och inom offentlig sektor.

Med spjutspetskompetens och kraftfulla verktyg hjälper vi ICT-organisationer att ta total kontroll över sin ICT-miljö och slutprodukt. Det innebär att vi i varje ögonblick kan skapa en bild över hur din ICT-miljö är konfigurerad och hur den faktiskt presterar. Vårt mål är att i samarbete med våra kunder förbättra ICT-organisationens möjlighet att leverera en produkt som möter och överträffar förväntningarna, idag och i framtiden. Vi är alla ITIL certifierade.

GDM är ett svenskt IT-företag med målet att vara Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. GDM har funnits på IT-marknaden i 25 år och vår kundbas har sedan starten 1992 utvecklats från den regionalt starka skogsindustrin till att omfatta industribolag i olika branscher, statliga myndigheter och kommunala bolag.

TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing hjälper företag och organisationer att skapa verkligt affärsvärde genom IT. Genom att kontinuerligt utveckla bättre och mer användarvänliga molntjänster kan vi erbjuda våra kunder IT-tjänster som är kostnadseffektiva, flexibla och framtidsanpassade. Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information se www.telecomputing.se.

radar_eco

Arrangör av Summit 2016

Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu. Genom att kunna följa en krona genom ekosystemet så erbjuder Radar en unik detaljnivå för såväl IT-verksamhet som IT-leverantör på den lokala marknaden. Genom våra olika erbjudanden stärker vi våra kunders förmåga, lönsamhet och effektivitet efter lokala förutsättningar.

Hans Werner

Key Note

Under Summit 2018 ger Hans Werner, CEO för Radar, det lokalt ledande analysföretagets syn på utveckling och trender som kommer att ha störst påverkan på svenska IT-verksamheter under 2018.

UTMANINGAR, MÖJLIGHETER OCH INRIKTNING PÅ IT 2019

Med IT-budgetar som utvecklar sig under tillväxten i vår ekonomi och med verksamhetsfinansierad IT med krav på innovation som tillväxer tredubbelt detta så formas kraven på IT-verksamheten som både måste finna former att producera till lägre kostnad och finna former för kultur, organisation och styrning som möjliggör högre innovationsbidrag.

Radar beskriver nuläget och utvecklingen av olika IT-verksamhets nyckeltal inför 2019.

Med ökat tryck på förändring följer också några strategiska trender att ta hänsyn till inför 2019. Vi tittar närmare på de fyra viktigaste men lyfter även blicken något under dragningen och beskriver något av de områden som Radar identifierat som viktigast inför år 2025, vilket ligger närmare i tiden än vad man kan tro….

EXPERTER PÅ IT

Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag och expert på IT-drift, molntjänster, nätverk- & IoT-tjänster för fastighet och kontor. Vi erbjuder även DaaS/VDI tjänsten eDesktop som är en säker Virtuell PC för aktivitetsbaserat arbetssätt och säkra managed desktop lösningar.

Vi vill ha nära och långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners, vi stöttar dem i deras utveckling – och hjälper dem med förutsättningar för att göra bättre affärer.

Webbsida: http://www.excanto.se/

Vi är CloudSourcing företaget som flyttar våra kunders system från mark till moln, bort från det digitala lapptäckets begränsningar. Där tar vi ansvar för att våra kunder drar nytta av molnets kapacitetsfördelar och snabbt växande utbud av smarta tjänster och funktioner. Vi sitter inte fast i en gammal affärsmodell med stora investeringar på marken och kan därför med full kraft hjälpa våra kunder att få de lösningar som skapar mest värde för verksamheten. Läs mer på www.asurgent.se

icore_logotyp

Integration skapar förutsättningar för digital affärsutveckling.

Vi är experter inom affärsintegration och levererar ekonomiskt attraktiva, skalbara lösningar baserad på vår egen integrationsplattform. iCore hjälper globala företag i deras arbete med att hantera den ständigt ökade mängden data. Vi når resultat genom att erbjuda strategiska affärsintegrationslösningar med utgångspunkt i vår integrationsmotor och expertis. Med beprövad teknik och metodik utgår vi från och öppnar upp dina befintliga IT-system för digitalisering och automatiserade processer. Integration handlar om att bygga det digitala nervsystemet. Integration ska förenkla och bidra till affärsutveckling.

Sungard Availability Services (“Sungard AS”) is a leading provider of critical production, cloud, security and recovery services to global enterprise companies.

Leveraging 35 years of experience, Sungard AS designs, builds and runs critical IT services that help customers manage complex IT, adapt quickly and build resiliency and availability.

Sungard AS partners with customers across the globe to understand their business needs and provide production and recovery services tailored to help them achieve their desired business outcomes. Our services ensure that your critical business infrastructure is available all time, with resilient platforms to keep your data secure.