Radar Summit – Presentatörer & utställare 2018

OBS – Listan på utställare, key note speakers och presentatörer uppdateras löpande

Amy Webb

Amy Webb

Key Note

En av världens mest inflytelserika kvinnor kommer till Radar Summit 2018!

Radar är mycket stolta över att kunna presentera en av årets Key Notes för Radar Summit 2018, som går av stapeln den 13 november i Stockholm. Amy Webb, hon är rankad som en av världens top 50 påverkare inom teknik, innovation och förändring.

Amy talade bla nyligen inför världens ledare på World Economic Forum i Davos, och senast på South by Southwest i Austin där hon också rankades som nummer ett av alla talare av den internationella publiken. Amy kommer att tala på årets Radar Summit under rubriken ”The Signals are Talking”.

Advania erbjuder ett komplett utbud av IT-tjänster, plattformar, molnlösningar och stöd till företag och organisationer. Vår mission är att hjälpa våra kunder att förenkla IT-infrastrukturen, genom att förbättra funktionaliteten och reducera kostnaderna. Vi ser våra kunder som partners. Äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar är en del av Advanias företagskultur. Att fatta beslut närmast kunden, av dem som känner verksamheten bäst, är framgångsfaktorer som bidragit till att Advania lyckats behålla flexibilitet trots kraftig tillväxt. Advanias vision är att göra det möjligt för våra kunder att förbättra sitt resultat med hjälp av intelligent IT och expertis, genom partnerskap.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10 000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14 000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Sedan 2001 har vi på Rebendo hjälpt företag med ICT* Performance Management, i applikationer och infrastruktur. Vi är ett svenskt specialistföretag med en produkt- och tjänsteportfölj som maximerar, kvalitetssäkrar och mäter prestandan i de centrala ICT-systemen. Bland kunderna återfinns transaktionsintensiva företag och organisationer med affärskritisk verksamhet, både inom näringslivet och inom offentlig sektor.

GDM är ett svenskt IT-företag med målet att vara Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. GDM har funnits på IT-marknaden i 25 år och vår kundbas har sedan starten 1992 utvecklats från den regionalt starka skogsindustrin till att omfatta industribolag i olika branscher, statliga myndigheter och kommunala bolag.

TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing hjälper företag och organisationer att skapa verkligt affärsvärde genom IT. Genom att kontinuerligt utveckla bättre och mer användarvänliga molntjänster kan vi erbjuda våra kunder IT-tjänster som är kostnadseffektiva, flexibla och framtidsanpassade. Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information se www.telecomputing.se.

Community Powered Innovation

Red Hat är världens ledande leverantör av open source-baserade mjukvarulösningar, med en community-baserad approach för att skapa pålitliga och högpresterande produkter inom cloud, Linux, middleware, lagring och virtualisering. Red Hat erbjuder även prisbelönt support, utbildning och konsultverksamhet.

Nobody knows cyber security like F-Secure. For three decades, F-Secure has driven innovations in cyber security, defending tens of thousands of companies and millions of people. With unsurpassed experience in endpoint protection as well as detection and response, F-Secure shields enterprises and consumers against everything from advanced cyber attacks and data breaches to widespread ransomware infections.

Infosys is a global leader in next-generation digital services and consulting. We enable clients in 45 countries to navigate their digital transformation. With over three decades of experience in managing the systems and workings of global enterprises, we expertly steer our clients through the many nexts of their digital journey. We do it by enabling the enterprise with an AI-powered core that helps prioritize the execution of change. We also empower the business with agile digital at scale to deliver unprecedented levels of performance and customer delight. Our always-on learning agenda drives their continuous improvement through building and transferring digital skills, expertise and ideas from our innovation ecosystem.

Nethouse Radar Summit 2018

Vi är IT- och managementkonsulter som jobbar med affärskritiska lösningar. Det är där vi är som bäst. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik.

Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av teknik och gör system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare.

Vi erbjuder tjänster inom: Ledning & strategi, Kundunika verksamhetssystem, Infrastruktur & drift, Beslutsstöd & affärsutveckling

radar_eco

Arrangör av Summit 2018

Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu. Genom att kunna följa en krona genom ekosystemet så erbjuder Radar en unik detaljnivå för såväl IT-verksamhet som IT-leverantör på den lokala marknaden. Genom våra olika erbjudanden stärker vi våra kunders förmåga, lönsamhet och effektivitet efter lokala förutsättningar.

hans-werner-radar-vd

Hans Werner, Vd Radar Ecosystem Specialists

Hans Werner

Key Note

Under Summit 2018 ger Hans Werner, CEO för Radar, det lokalt ledande analysföretagets syn på utveckling och trender som kommer att ha störst påverkan på svenska IT-verksamheter under 2018.

UTMANINGAR, MÖJLIGHETER OCH INRIKTNING PÅ IT 2019

Med IT-budgetar som utvecklar sig under tillväxten i vår ekonomi och med verksamhetsfinansierad IT med krav på innovation som tillväxer tredubbelt detta så formas kraven på IT-verksamheten som både måste finna former att producera till lägre kostnad och finna former för kultur, organisation och styrning som möjliggör högre innovationsbidrag.

Radar beskriver nuläget och utvecklingen av olika IT-verksamhets nyckeltal inför 2019.

Med ökat tryck på förändring följer också några strategiska trender att ta hänsyn till inför 2019. Vi tittar närmare på de fyra viktigaste men lyfter även blicken något under dragningen och beskriver något av de områden som Radar identifierat som viktigast inför år 2025, vilket ligger närmare i tiden än vad man kan tro….

EXPERTER PÅ IT

Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag och expert på IT-drift, molntjänster, nätverk- & IoT-tjänster för fastighet och kontor. Vi erbjuder även DaaS/VDI tjänsten eDesktop som är en säker Virtuell PC för aktivitetsbaserat arbetssätt och säkra managed desktop lösningar.

Vi vill ha nära och långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners, vi stöttar dem i deras utveckling – och hjälper dem med förutsättningar för att göra bättre affärer.

Webbsida: http://www.excanto.se/

Vi är CloudSourcing företaget som flyttar våra kunders system från mark till moln, bort från det digitala lapptäckets begränsningar. Där tar vi ansvar för att våra kunder drar nytta av molnets kapacitetsfördelar och snabbt växande utbud av smarta tjänster och funktioner. Vi sitter inte fast i en gammal affärsmodell med stora investeringar på marken och kan därför med full kraft hjälpa våra kunder att få de lösningar som skapar mest värde för verksamheten. Läs mer på www.asurgent.se

icore_logotyp

Integration skapar förutsättningar för digital affärsutveckling.

Vi är experter inom affärsintegration och levererar ekonomiskt attraktiva, skalbara lösningar baserad på vår egen integrationsplattform. iCore hjälper globala företag i deras arbete med att hantera den ständigt ökade mängden data. Vi når resultat genom att erbjuda strategiska affärsintegrationslösningar med utgångspunkt i vår integrationsmotor och expertis.

Sungard Availability Services (“Sungard AS”) is a leading provider of critical production, cloud, security and recovery services to global enterprise companies.

Leveraging 35 years of experience, Sungard AS designs, builds and runs critical IT services that help customers manage complex IT, adapt quickly and build resiliency and availability.

Sungard AS partners with customers across the globe to understand their business needs and provide production and recovery services tailored to help them achieve their desired business outcomes. Our services ensure that your critical business infrastructure is available all time, with resilient platforms to keep your data secure.

Över 100 år gammalt är IBM något av en institution inom IT-branschen. Med innovationer bakom sig som bankomaten, PCn och hårddisken, med 5 Nobelpristagare och genombrott som möjliggjort allt ifrån månlandningar till schackdatorer och Jeopardy! vinster så behöver kanske inte IBM en introduktion. Men, visste du att IBM är världens främsta privata forskningsinstitution med miljarder i årliga investeringar i grundforskning? Eller att IBM’s främsta satsningsområden idag är artificiell intelligens & kognitiva teknologier, kvantdatorer, nanoteknologi och molnet?

Solita är ett nordiskt konsultbolag med ca 700 experter inom digital transformation och över 20 års erfarenhet inom data och informationshantering. Solitas tjänster sträcker sig från strategisk konsultverksamhet till servicedesign, data engineering, Artificial Intelligence, Machine Learning och underhåll av molntjänster. Vi på Solita jobbar som konsulter och stödjer våra kunder genom digital transformation och hjälper att både definiera, utveckla och produktions sätta lösningar som tar våra kunder mot data drivna affärer.

Vi på Solita tror att framtiden bygger på samarbete mellan människor och maskiner. Artificiell intelligens och utnyttjandet av data i automationssyfte befriar oss från rutinarbete och dessutom kan bättre dra nytta av de växande datavolymer.  Människans roll kommer ändå vara central i detta. Eftersom artificiell intelligens saknar känslor och moral är det vår, alltså människans, uppgift att bidra med kreativitet och empati som kompletterar tekniken.

addpro på radar summit 2018

AddPro – Vi skapar konkurrenskraft!

AddProkoncernen bedriver verksamhet inom området Säker & Effektiv IT och etablerades år 2000 för att skapa konkurrenskraft till våra kunder. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige.

Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 bemannad service desk kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Vi utför jobbet med passion – eller inte alls!

Rankad nr 1 i Sverige av Radar Group för tillhandahållande av professional services inom IT och på att skapa värde för sina kunder.

Barium på Radar Summit 2018

Barium utvecklar marknadsledande lösningar inom Low Code Application Development Platforms och Business Process Management (BPM).

Genom företagets webbaserade plattform Barium Live möjliggörs företag och organisationer att snabbt kunna digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller större införandeprojekt. Barium har kunder inom de flesta branscher såsom Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor.

Mer information finns på www.barium.se